Eredmenyek.com Blog

Újabb nagy bajnokság: a hétvégétől Bundesliga élőben

Kedveled a Bundesligát, amely a négy európai topliga egyike? Ha igen, akkor nagyon jó hírrel szolgálhatunk neked: ettől a hétvégétől kezdve már élő kommentárral is követheted a Bundesliga meccseit az Eredmenyek.com oldalain.

24.1.2014

 

Regisztrálj és válaszd ki kedvenc bajnokságaidat!

Teljesítettük kérésedet. Mostantól kedvenc bajnokságaid az oldal tetején jelennek meg és lehetőséged lesz a meccseket kezdési időpont szerint is rendezni. Regisztrálj és fedezd fel az Eredmenyek.com legújabb funkcióit.

14.3.2013

 

A hatodik sportág a Live Centre-ben – a kosárlabda

Az új szezon kezdetével az Eredmenyek.com immáron az NBA meccseiről is részletes statisztikákkal szolgál. Emellett kínálatunkat további sportágakkal is bővítettük.

28.11.2012

 

Nézz be az Eredmenyek.com kulisszái mögé!

Az elmúlt év folyamán tíz új sportággal és ezáltal bajnokságok százaival egészítettük ki kínálatunkat. Továbbfejlesztettük statisztikáinkat és az eredmények frissítése is jelentős mértékben gyorsult. Gondolkodtál már rajta, hogy vajon hogy csináljuk ezt? Olvass tovább és megtudod!

26.9.2012

 

Olimpiai Játékok az Eredmenyek.com oldalain

Az Eredmenyek.com oldalain kilenc olimpiai sportág eredményeit találhatod meg, ezeket “Az én meccseim” funkciónk segítségével egyetlen ablakban követheted nyomon.

3.8.2012

 

Tenisz meccsek pontról pontra

A wimbledoni torna a tenisz ünnepe. Új funkciónk segítségével oldalunk használatát még élvezetesebbé tettük. A meccsek részleteinél megtalálhatsz minden egyes pontot és gémet, megtekintheted, milyen sorrendben érték el azokat a játékosok.

27.6.2012

 

Egymás elleni meccsek és legfrissebb eredmények

Sok látogatónk jelezte, hogy szívesen látna az Eredmenyek.com oldalain egy újabb információt, a két csapat korábbi egymás elleni eredményeit… és mi hallgattunk rátok! A meccs részleteinél az új, Egymás elleni menüpontban megtalálhatod a két csapat legutóbbi eredményeit és korábbi, egymás elleni találkozóik összegzését is.

24.2.2012

 

Tabellák és sorsolások – mindig szem előtt

Talán csak a legfrissebb eredményekért látogatod az Eredmenyek.com oldalait, de mi ettől többet is nyújtunk: több mint ötszáz bajnokság tabelláit, a meccsek befejezése után pillanatokon belül frissítve.

8.2.2012

 

Kövesse kiválasztott meccseit!

Nem szereti görgetni az oldalt? Egy oldalon szeretné megtalálni azokat a meccseket, amelyekre fogadott? Ha még nem ismeri Az én meccseim funkciónkat, itt az ideje, hogy bemutassuk Önnek.

2.1.2012