Eredmenyek.com Blog

Dota 2 & Co. meccsek az Eredmenyek.com oldalain!

Mond neked valamint a Dota 2, a League of Legends vagy a StarCraft 2 neve? Ha igen, akkor jó esély van rá, hogy te is játszol ezen játékok valamelyikén. Vagy legalábbis szereted nézni, ahogy a világ legjobb játékosai ezekben a játékokban küzdenek egymás ellen. Esetleg fogadsz is ezekre a meccsekre. Akárhogyan is van, jó hírrel szolgálhatunk mindenkinek: ettől a héttől kezdve a legnagyobb eSport-tornákat már az Eredmenyek.com oldalain is megtalálod.

28.7.2015

 

Értesítések: Az Eredmenyek.com legfrissebb újítása

Minél egyszerűbb, annál jobb. Ha már nagyon várod, hogy kedvenc csapatod végre betaláljon, az Eredmenyek.com segít, hogy ne maradj le a várva-várt gólról. Kövesd továbbra is a számodra fontos meccseket és élvezd az új gólértesítőt előnyeit!

14.5.2015

 

Ismét egy újabb sportág: Kerékpárvesenyek eredményei élőben az Eredmenyek.com oldalain!

Kezdjük egy gyors kérdéssel: meg tudod nevezni a legutóbbi Giro d'Italia, Tour de France vagy Vuelta győztesét? Ha erre a kérdésre a válaszod Quintana, Nibali és Contador, akkor semmi kétség, a kerépársport rajongója vagy. Ha esetleg nem tudtad a választ, bizonyára örülni fogsz annak, hogy mostantól az Eredmenyek.com is “kerékpárbarát” weboldal lett!

6.5.2015

 

Újdonság: Játékosok statisztikái az Eredmenyek.com oldalain!

Gyors és megbízható livescore több mint 30 sportágból? Igen. Hasznos kiegészítő információk, meccsek statisztikái, tabellák, összeállítások és élő kommentár? Igen. Még részletesebb információk játékosokról és statisztikák karrierükről? Lássuk csak... IGEN!

9.4.2015

 

Az Eredmenyek.com bemutatja: Keresés, ranglisták és további hírek

Mint azt bizonyára észrevetted, az Eredmenyek.com számos új funkcióval gazdagodott az elmúlt hetekben. Újdonságainkat, híreinket bemutató blogunkban most hivatalosan is bemutatjuk neked ezeket az újításokat.

18.11.2014

 

Augusztusi futball-láz: Kezdődnek a topligák küzdelmei

Ha a világbajnokság óta hibernáltad volna magad, most itt az idő, hogy felébredj, hiszen kezdődnek a topligák küzdelmei. Ezen a hétvégén hivatalosan is vége az ínséges időknek, ugyanis a Manchester United és a Swansea párharcával elkezdődik a Premier League új szezonja és a többi európai topliga is hamarosan kezdetét veszi!

14.8.2014

 

Új sportok az Eredmenyek.com oldalain.

Ha szereted követni kedvenc csapatod, kedvenc játékosod góljait, pontjait, eredményeit, akkor az Eredmenyek.com valószínűleg az egyik kedvenc weboldalad. Ez volt a célunk, amikor sok évvel ezelőtt elindítottuk az oldalt, amin az utóbbi hónapokban is jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre, mostantól pedig két újabb sportágat követhetsz élőben az oldalon, de ezeken a meccseken bizony egyetlen gól sem fog esni majd.

3.7.2014

 

Használd mobilalkalmazásunkat, hogy ne maradj le a Foci-VB egyetlen meccséről sem!

Ha igazi focirajongó vagy, az elmúlt hetek minden bizonnyal kibírhatatlanul nehezek voltak számodra. Azonban most, négy év várakozás után ezen a héten végre kezdetét veszi 20. FIFA Labdarúgó Világbajnokság. Ha még nem tetted meg, akkor most igazán itt az ideje, hogy letöltsd mobilalkalmazásunkat, amelynek segítségével a Brazíliában zajló futballünnep minden egyes történésével kapcsolatban képben lehetsz, bárhol is jársz.

11.6.2014

 

Újabb nagy bajnokság: a hétvégétől Bundesliga élőben

Kedveled a Bundesligát, amely a négy európai topliga egyike? Ha igen, akkor nagyon jó hírrel szolgálhatunk neked: ettől a hétvégétől kezdve már élő kommentárral is követheted a Bundesliga meccseit az Eredmenyek.com oldalain.

24.1.2014

 

Regisztrálj és válaszd ki kedvenc bajnokságaidat!

Teljesítettük kérésedet. Mostantól kedvenc bajnokságaid az oldal tetején jelennek meg és lehetőséged lesz a meccseket kezdési időpont szerint is rendezni. Regisztrálj és fedezd fel az Eredmenyek.com legújabb funkcióit.

14.3.2013

 

A hatodik sportág a Live Centre-ben – a kosárlabda

Az új szezon kezdetével az Eredmenyek.com immáron az NBA meccseiről is részletes statisztikákkal szolgál. Emellett kínálatunkat további sportágakkal is bővítettük.

28.11.2012

 

Nézz be az Eredmenyek.com kulisszái mögé!

Az elmúlt év folyamán tíz új sportággal és ezáltal bajnokságok százaival egészítettük ki kínálatunkat. Továbbfejlesztettük statisztikáinkat és az eredmények frissítése is jelentős mértékben gyorsult. Gondolkodtál már rajta, hogy vajon hogy csináljuk ezt? Olvass tovább és megtudod!

26.9.2012

 

Olimpiai Játékok az Eredmenyek.com oldalain

Az Eredmenyek.com oldalain kilenc olimpiai sportág eredményeit találhatod meg, ezeket “Az én meccseim” funkciónk segítségével egyetlen ablakban követheted nyomon.

3.8.2012

 

Tenisz meccsek pontról pontra

A wimbledoni torna a tenisz ünnepe. Új funkciónk segítségével oldalunk használatát még élvezetesebbé tettük. A meccsek részleteinél megtalálhatsz minden egyes pontot és gémet, megtekintheted, milyen sorrendben érték el azokat a játékosok.

27.6.2012

 

Egymás elleni meccsek és legfrissebb eredmények

Sok látogatónk jelezte, hogy szívesen látna az Eredmenyek.com oldalain egy újabb információt, a két csapat korábbi egymás elleni eredményeit… és mi hallgattunk rátok! A meccs részleteinél az új, Egymás elleni menüpontban megtalálhatod a két csapat legutóbbi eredményeit és korábbi, egymás elleni találkozóik összegzését is.

24.2.2012

 

Tabellák és sorsolások – mindig szem előtt

Talán csak a legfrissebb eredményekért látogatod az Eredmenyek.com oldalait, de mi ettől többet is nyújtunk: több mint ötszáz bajnokság tabelláit, a meccsek befejezése után pillanatokon belül frissítve.

8.2.2012

 

Kövesse kiválasztott meccseit!

Nem szereti görgetni az oldalt? Egy oldalon szeretné megtalálni azokat a meccseket, amelyekre fogadott? Ha még nem ismeri Az én meccseim funkciónkat, itt az ideje, hogy bemutassuk Önnek.

2.1.2012