Online sportfogadás

Először is, böngéssz biztonságosan

A Virtual Private Network (VPN), azaz a virtuális magánhálózat lehetővé teszi a biztonságos böngészést és az ahhoz történő kapcsolódás után a blokkolt weboldalak tartalma, illetve szolgáltatásai is elérhetővé válnak. Biztosítja az internetkapcsolatot és garantálja minden, általad küldött és fogadott adat titkosítását, így rejtve el azokat a kíváncsi szemek elől. Íme néhány indok, hogy miért érdemes VPN szolgáltatásokat igénybe venni:

 • Gyors és biztonságos kapcsolatot biztosítanak (közülük néhány akár korlátlan sávszélességgel).
 • Néhány közülük állandó IP-címet biztosít, amely nem változik.
 • Tucatnyi országból választhatsz IP-címet, így anonim módon internetezhetsz.
 • Az általad választott VPN szolgáltató ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll.
 • Egyes VPN szolgáltatóknál lehetséges akár több eszközön egyszerre is használni a szolgáltatást (asztali gép, tablet, okostelefon…).
Ajánlott megoldások:

1/ A ZenMate egy Google Chrome-hoz letölthető kiegészítő. Ennek haszálatához arra van szükség, hogy a használni kívánt laptopra vagy asztali gépre a Chrome böngésző le legyen töltve. Látogasd meg a ZenMate.com weboldalt és kattints a kék színű "+ Ingyenes" gombra, így hozzáadod a kiegészítőt a Google Chrome-hoz.

2/ A Cyber Ghost letöltését követően lehetőséged lesz a biztonságos böngészésre. A Cyber Ghost 15 ország összesen 30 szerveréhez nyújt hozzáférést.

3/ Amennyiben még jobban oda szeretnél figyelni online biztonságodra és ezért fizetni is hajlandó vagy, a PureVPN számodra a tökéletes választás. A PureVPN segítségével 44 ország összesen több mint 300 szerveréhez kaphatsz hozzáférést.

Miért fogadj online?

 • Az online sportfogadás az általunk ajánlott fogadóirodáknál biztonságos. A bet365-höz hasonló neves fogadóirodák székhelye valamelyik EU-országban található. Ezeket a fogadóirodákat a megfelelő hatóságok (például az Egyesült Királyságban a Gambling Commission, míg Máltán az MGA) folyamatosan felügyelik.
 • Otthonod kényelméből fogadhatsz anélkül, hogy igazodnod kellene a helyi fogadóirodák nyitvatartásához.
 • A befizetés gyors és az online játék elkezdésére mindössze másodperceket kell várnod.
 • Livestreamen élőben követheted számos sportág eseményeit és mindennap mérkőzések százaira fogadhatsz élőben.
Amennyiben már elérted az országában a törvény által megszabott korhatárt, semmi akadálya annak, hogy elkezdj játszani a világ legjobb online fogadóirodájánál - a bet365-nél. Ez a fogadóiroda rendelkezik a a fogadási lehetőségek legszélesebb skálájával. A bet365 weboldala, illetve az ügyfélszolgálat is elérhető magyar nyelven.

Regisztráljon a bet365-nél ma! »

Hogyan kezdj fogadni?

Az alábbiakban a kezdő sportfogadóknak szeretnénk segítséget nyújtani az alapok elsajátításához. A regisztráció, illetve a befizetés mikéntjének ismertetéséhez példaként a legelismertebb fogadóirodát, a bet365-öt választottuk. Ez a fogadóiroda az évek során a világ legnagyobb és legmegbízhatóbb játékszervezőjévé vált, hosszú évek tapasztalata alapján bátran ajánljuk őket. A bet365-nál nem kell aggódnod a pénzed miatt, a számládon található összeg mindig a rendelkezésedre áll.

1. lépés - Regisztráció - További információk    

2. lépés - Befizetés - További információk    

3. lépés - Első fogadásod - További információk    

Hogyan szerezhetek bónuszt?

A bet365 100% első befizetési bónuszt kínál 15.000 HUF erejéig minden új ügyfelének. 15.000 HUF befizetésre ugyanilyen összegű, 15.000 HUF értékű bónuszt kínál a bet365, így összesen 30.000 HUF jelenik meg számládon. A lehető legnagyobb bónusz megszerzéséhez 15.000 HUF befizetése szükséges. Alacsonyabb összegű befizetés esetén (pl. 6.000 HUF) ilyen összegű, azaz 6.000 HUF bónuszt kapsz.

Nyiss számlát a bet365-nél ma és szerezd meg 15.000 HUF bónuszodat! »

A bónusz megszerzéséhez kövesd az alábbi egyszerű lépéseket:

 • Fizess be a megadott befizetési módok egyikével (lásd 2. lépés).
 • A főoldal jobb felső sarkában kattints a "Szolgáltatások->Ügyfelek" menüpontra. A megnyíló új ablakban válaszd az "Akciók" menüpontot és válaszd az “Adja meg az ajánlatkódot” fület. Add meg azt a kódot, amit a regisztrácókor emailben kaptál.
 • Miután megadtad a bónuszkódot és feltöltési szándékodat megerősíted a “Befizetés” gomb megnyomásával, bónuszod megjelenik számládon.

Figyelem – a kifizetésre való jogosultsághoz a bónusz összegét a befizetett összeggel együtt legalább háromszor meg kell forgatnod (minimum 1.5-ös oddszal).

Erről a bónuszajánlatról, illetve a felhasználási feltételekről a bet365 weboldalán tájékozódhatsz.

Hogyan kérhetek kifizetést?

A bet365 számládról történő kifizetés kezdeményezéséhez kattints a jobb felső sarokban található “Szolgáltatások->Kifizetés“ menüpontra.

 • Amikor a kifizetés ablaka megjelenik, adj meg minden szükséges adatot és erősítsd meg kifizetési szándékodat.
 • A kifizetés lehetőség szerint olyan módon történik, amilyen módon a befizetés történt.
 • Amennyiben a kifizetés nem hajtható végre azon a módon, ahogy a befizetés történt, abban az esetben a kifizetés jellemzően banki átutaláson keresztül történik.
 • A minimum kifizethető összeg 5€, vagy annak megfelelő összeg más pénznemben.

* FONTOS MEGJEGYZÉS – Az Eredmenyek.com oldalain keresztül elérhető a bet365 élő stream szolgáltatása, amelynek segítségével évente 60.000 sportesemény követhető élőben. Azonban, felhívjuk a figyelmedet, hogy a szellemi tulajdonjogok szabályozása országonként változhat, ezért tartózkodási helyedtől függően érvényben lehetnek olyan korlátozások, amelyek által egyes sportesemények közvetítése nem érhető el. A bet365-nél történő regisztráció, illetve egyenleged feltöltése előtt javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálatával, ahol tájékoztatást kaphatsz arról, hogy országodban elérhető-e a bet365 élő stream közvetítése. A bet365 elérhetőségeit itt találhatod meg, a „Szolgáltatások”, majd a „Kapcsolatok” menüpontot választva.

SEGÍTSÉG: Online sportfogadás az Eredmenyek.com oldalain sportfogadási információkkal. Megtudhatod, miért fogadj online, hogyan tedd meg első fogadásodat, milyen befizetési módok léteznek, hogyan szerezheted meg bónuszodat. Az online sportfogadás az általunk ajánlott fogadóirodákkal biztonságos! Látogasd meg ajánlott fogadóirodáinkat, találd meg a legjobb oddsokat online fogadásodhoz, fogadj online focira, kosárlabdára, teniszre, baseballra és egyéb sportokra. Kövesd a labdarúgó mérkőzéseket élőben a fogadóirodák stream-közvetítései segítségével és látogass meg további fogadóirodákat!