Hogy fogadj online?  Segítünk neked!

Nem szeretnél interneten fogadni? Nem kell aggódnod. Online útmutatónkban megmutatjuk neked, hogy ez milyen gyors és biztonságos.
Ha elmúltál 18 éves, jogosult vagy online fogadni.
Biztonság

Csak olyan fogadóirodákat ajánlunk neked, ahol pénzed teljes biztonságban van.

Kényelem

Bármikor fogadhatsz, bárhol is vagy.

Gyorsaság

Befizetni és megkötni első fogadásodat csak pillanatok kérdése.

ÉLŐ stream és fogadás

A fogadóiroda regisztrált játékosaként meccsek ezreit követheted streamen és fogadhatsz is rájuk.

Legnagyobb fogadási kínálat

Az online fogadás világában a, bet365 a minőség szinonímája. Ez a jól bevált fogadóiroda kínálja a sportesemények legszélesebb skáláját, amelyek közül sokat élőben is követhetsz. Több mint 22 millió regisztrált felhasználójával a bet365 jelenleg a világ egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb fogadóirodája.

1
1. lépés

Regisztráció

A regisztráció folyamata nagyon egyszerű és gyors, nem tart tovább 5 percnél. Segítségre van szükséged? Olvasd végig útmutatónkat!

+ Továbbiak Részletek elrejtése
 1. Látogasd meg a bet365 weboldalát és kattints a "Regisztráció" linkre a jobb felső sarokban.
 2. Ekkor egy új felugró ablak jelenik meg. Add meg személyes adataidat - ezek többsége az alap személyes adatok, ezen kívül a bet365 megkér még egy négyjegyű biztonsági szám megadására, hogy fiókod még biztonságosabb legyen.
 3. Minden adatot megadtál? Nagyszerű. Erősítsd meg, hogy elmúltál 18 éves és kattints a "Regisztráció" gombra.
 4. Ennyi! Azonnal kapni fogsz egy megerősítő emailt, hogy regisztrációd sikeres volt.
2
2. lépés

Befizetés fogadói számládra

Vásároltál már valaha online? A bet365 számládra befizetni éppen ilyen egyszerű.

+ Továbbiak Részletek elrejtése

Amint a regisztrációt sikeresen befejezted, a bet365 egy automatikus üzenetet küld neked, amiben megkér, hogy fizess be fogadói számládra. Nem kell azonnal befizetned - ezt megteheted bármikor, amikor szeretnéd. Fogadni viszont csak akkor tudsz majd, ha megtörtént a befizetés, így nincs értelme a késlekedésnek.

A Fizetési mód menüben számos befizetési mód közül választhatsz. A három legnépszerűbb mód az alábbi:

Fontos: Bónuszod összege függ a befizetésed összegétől. A 100%-os befizetési bónuszról további információt a 3. lépésben találhatsz. Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni befizetésedből, fizess be 15.000 forintot - és a bet365 további 15.000 forintot ad fogadásaidhoz.


Hitelkártya/Bankkártya
+

Ha hitelkártyád, vagy bankkártyád van, talán ez a legegyszerűbb módszer a fizetéshez, hiszen így a befizetett összeg azonnal megjelenik bet365 egyenlegeden.

 1. Válaszd ki a pénznemet.
 2. Add meg a kártya adatait (ezeket magán a kártyán találhatod meg).
 3. Add meg a befizetés összegét (a minimum 1500 HUF, a maximum 99.999 HUF ebben az esetben)
 4. Állítsd be a befizetési limitet. Ha biztos vagy benne, hogy befizetéseidet tudod kontrollálni, válaszd a "Korlátlan" opciót.
 5. Kattints a "Befizetés" gombra. Amint ez megtörténik, az összeg azonnal megjelenik bet365 számládon.
Befizetés Skrill-lel
+

A Skrill egy digitális pénztárca, amelyen keresztül befizetést kezdeményezhetsz bet365 számládra, vagy kifizetést kezdeményezhetsz oda.

 1. Ha még nincs Skrill számlád, itt regisztrálhatsz.
 2. Skrill számlád használata esetén válaszd ki a pénznemet, add meg Skrill emailcímedet és a befizetendő összeget (minimum 1.500 HUF, maximum 10.000.000 HUF ebben az esetben).
 3. Állítsd be a befizetési limitet. Ha biztos vagy benne, hogy befizetéseidet tudod kontrollálni, válaszd a "Korlátlan" opciót.
 4. Kattints a "Befizetés" gombra. Ekkor át leszel irányítva a teljesen biztonságos Skrill weboldalra.
 5. Jelentkezz be emailcímeddel és jelszavaddal.
 6. Amennyiben egyenlegeden rendelkezésre áll a kívánt összeg, erősítd meg befizetési szándékodat és az összeg néhány percen belül megjelenik bet365 számládon.
Banki átutalás
+

A banki átutalás a leglassabb befizetési mód, így ezt nem ajánljuk.

Azonban, ha ezt a módot választod, ne felejtsd el megadni 13 számjegyű egyedi Virtuális Számlaszámodat, ezt a befizetés referenciaszámaként használhatod - ha ez megvan, az összeg jóváírásra kerülhet majd.

3
3. lépés

Szerezd meg akár 15.000 HUF bónuszodat

Fogadás kockázat nélkül - ki mondana nemet egy ilyen ajánlatra? A bet365 akár 15.000 HUF bónuszt tartogat játékosainak!

+ Továbbiak Részletek elrejtése

Ahogy már korábban említettük, a bónuszra való jogosultsághoz legalább egyszer be kell fizetned számládra. Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből az ajánlatból, fizess be 15.000 HUF-ot számládra, és a bet365 ugyanilyen összegű ingyen fogadással ajándékoz meg. Kisebb összeget is befizethetsz, ebben az esetben a bónusz is ahhoz igazodik majd (ha mondjuk első befizetésed 1.500 HUF volt a, bet365 1.500 HUF bónusszal ajándékoz meg). A maximum bónusz 15.000 HUF abban az esetben is, ha első befizetésed nagyobb összegű.

Amennyiben többször is befizetsz számládra, abban az esetben a bet365 az elmúlt 7 nap legnagyobb befizetéséhez igazítja a bónuszt.

Hogyan juthatsz hozzá bónuszodhoz?
 1. A regisztrációt követően a bet365 küld neked egy 10 karakterből álló kódot, amely "NCDBP"-re végződik. Ha a befizetésed megfelelő összegű volt, másold be ezt a kódot.
 2. A bet365 weboldalán kattints a "Szolgáltatások" menüpontra és válaszd az "Ügyfelek" menüpontot.
 3. Itt kattints az "Akciók" fülre, másold be az "Ajánlatkódot" és a bónusz összegét.

Ennyi! Most három összeget láthatsz az egyenlegedben: a bónuszt, a felhevető összeget és a teljes összeget. A bónusz összegét csak abban az esetben veheted fel, ha teljesítetted a bet365 erre vonatkozó feltételeit (az iroda ezzel védi meg magát az úgynevezett bónuszvadászokkal szemben). Hogy mik ezek a feltételek?

 1. Ahhoz, hogy bónuszodat el tudd kezdeni megforgatni, először fogadj olyan összegben, amennyi a befizetésed volt.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyél kifizetésre, a befizetett összeg és a bónusz összegének háromszorosát kell megforgatnod fogadásaid során.
 3. A megforgatásba csak azok a fogadások számítanak bele, ahol egyes fogadás esetén az odds 1,50, vagy afölötti volt, illetve kombinált fogadások esetén csak azok a fogadások számítanak bele, ahol legalább az egyik kimenetel oddsa 1,50, vagy afölötti volt.
 4. Amennyiben a megforgatási követelményeknek 90 napon belül nem teszel eleget, abban az esetben a bónusz összege elvész.
4
4. lépés

Tedd meg első fogadásodat

Számla létrehozva? Igen. Pénz befizetve? Igen. Indulhat a fogadás!

+ Továbbiak Részletek elrejtése

Ha már van pénz a számládon, ideje elkezdenek a fogadást. Tudod, hogyan kell?

 1. A bal oldali menüben válaszd ki a sportágat, amelyikre fogadni szeretnél, legyen ez pl. a labdarúgás.
 2. A középső oszlopban minden versenysorozatot megtalálhatsz. Első látásra kicsit kaotikusnak tűnhet az elrendezés, de hidd el, megszokod majd. Válasszuk ki, mondjuk az angol Premier League-et.
 3. Amint rákattintasz a bajnokság nevére, minden aktuális meccs és azok 1-X-2 oddsai (azaz hazai győzelem-döntetlen-vendég győzelem) megjelennek.
 4. Amennyiben más fogadási típust keresel (under/over, félidei eredmény, stb.), kattints az adott meccsre.
 5. Fogadásodat add hozzá fogadószelvényedhez.
 6. Ha szelvényedet összeállítottad, kattints a "Fogadás" gombra.

Ennyi. Sok sikert kívánunk a fogadásodhoz!

5
5. lépés

Pénz felvétele fogadási számládról

Fogadásod sikeres volt és szeretnéd felvenni nyereményedet? Gratulálunk! Pénzed néhány napon belül megérkezik bankszámládra.

+ Továbbiak Részletek elrejtése

Nyereményed felvéteke bet365 számládról egyszerű, mivel az iroda nem húzza feleslegesen az időt.

Az egyetlen kifizetési folyamat, amely tovább fog tartani, az első. Hogy miért? A bet365 komolyan veszi a szabályokat és hogy azokat biztosan be tudja tartani, szem előtt tartja az "Ismerd meg ügyfeledet" szabályt.

Számlád megerősítéséhez két dokumentumot fog kérni a bet365. Ez nem újdonság, A fogadóirodák túlnyomó része megkéri az ügyfeleket önmaguk azonosításra ezen a módon.

Azonban, a bet365 ezt a lehető legegyszerűbb módon teszi. Először is, bejelentkezés után emlékeztetni fognak:

Miután rákattintasz a "Megerősítés" gombra, végig fognak téged vezetni ezen a folyamaton. Röviden: ki kell választanod kettőt az azonosításra alkalmas dokumentumok közül (jogosítvány, útlevél, stb.), illetve további dokumentumokat (telefonszámla, bankszámlakivonat stb.) kérhetnek beszkennelve. Amint a kért dokumentumokat előkészítetted, a bet365 részletesen el fogja neked magyarázni, hogy hogyan töltsd fel őket.

Ezután csak várnod kell (általában 2-3 napot), amíg a bet365 megerősíti, hogy az azonosítás sikeres volt. Amint ez megvan, többé erre már nem is lesz szükség.

A kifizetés maga nagyon egyszerű. A bet365 azon a módon fogja kifizetni a nyereményedet, amilyen módon te azt befizetted, pl. ha hitelkártyáról fizettél be, abban az esetben ugyanarra a hitelkártyára.

És hogy mikor kapod meg a pénzedet? Ez a fizetési módtól függ. Ha Skrillen keresztül fizettél be, akkor általában pár órán belül megérkezik a kifizetés. Hitelkártyára, vagy bankkártyára ez általában 2-3 munkanapot vesz igénybe.


Szerezd meg akár 15.000 HUF bónuszodat

A bet365 nagyszerű ajánlata új ügyfelei számára: 100% bónusz max. 15.000 HUF értékben. amennyiben befizetsz 15.000 HUF-ot, a bet365 ugyanennyit hozzátesz, így 30.000 HUF értékben fogadhatsz.

A maximum bónusz 15.000 HUF. Ez csak az első befizetésre vonatkozik.